Over Beautiful Face

Mijn naam is Lisanne Klein en sinds september 2015 ben ik de trotse eigenaresse van mijn eigen schoonheidssalon, Beautiful Face! Bij mij in de salon staan aandacht en ontspanning centraal. Ik neem graag de tijd voor je en ik vind het belangrijk dat je met een tevreden gevoel mijn salon verlaat.

Tijdens de eerste behandeling gaan we samen bespreken wat je wensen zijn en welke behandelingen daar het beste bij aansluiten. Omdat elke huid anders is voer ik een uitgebreide huidanalyse uit om te bepalen waar jouw huid behoefte aan heeft. Hierna stel ik een op maat gemaakt en gepersonaliseerd behandelplan voor je op. Samen gaan we dan aan de slag om te werken aan een stralende, gezonde huid.

Ik hoop je snel te zien in mijn salon, zodat ik je kan laten zien en ervaren wat een behandeling voor jouw huid kan betekenen. Ook kun je bij ons terecht voor een pedicurebehandeling of het laten zetten van wimperextensions. Via de website kan je zelf je afspraak inplannen. Mocht je nog vragen hebben dan mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen door te bellen of een berichtje te sturen.

Lisanne Klein