Over Beautiful Face

Mijn naam is Lisanne de Bruijn en sinds september 2015 ben ik de trotse eigenaresse van mijn eigen schoonheidssalon, Beautiful Face! Bij mij in de salon staan aandacht en ontspanning centraal. Ik neem graag de tijd voor je en ik vind het belangrijk dat je met een tevreden gevoel mijn salon verlaat.

Tijdens de eerste behandeling gaan we samen bespreken wat je wensen zijn en welke behandelingen daar het beste bij aansluiten. Omdat elke huid anders is voer ik een uitgebreide huidanalyse uit om te bepalen waar jouw huid behoefte aan heeft. Hierna stel ik een op maat gemaakt en gepersonaliseerd behandelplan voor je op. Samen gaan we dan aan de slag om te werken aan een stralende, gezonde huid.

Je kunt bij mij in de salon ook terecht voor kleine behandelingen zoals het modelleren van je wenkbrauwen en het harsen van haartjes in het gezicht.
Op de dinsdag en vrijdag is de pedicure aanwezig in de salon en is het mogelijk om op afspraak langs te komen voor een pedicurebehandeling. 

Ben je benieuwd naar wat ik voor jouw huid kan betekenen? Plan dan gemakkelijk online je afspraak in. Je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen door te bellen of een berichtje te sturen. Ik kijk er naar uit om je te mogen ontvangen in mijn salon!

Liefs, 

Lisanne